Jedz smacznie i zdrowo!
GRILE dla domu i Biznesu

Trwałość, atrakcyjność, mobilność

Producent grillo-wędzarni

Wędzonki to nieodłączny element polskiej sztuki kulinarnej – dzięki odpowiedniej obróbce mięsa, ryby oraz warzywa zyskują wyjątkowy, szlachetny smak przy zachowaniu swoich właściwości zdrowotnych. Aby jednak uzyskać ten efekt, niezbędny będzie wysokiej jakości wyposażenie wędzarnicze.

Firma Smoker to producent wysokiej jakości grillo-wędzarni, obecny na rynku już od 2000 roku. Przez wszystkie lata naszej działalności zdobyliśmy uznane zarówno wśród naszych klientów biznesowych, jak i osób prywatnych. Potwierdzeniem najwyższej jakości produkowanych przez nas urządzeń są liczne nagrody i wyróżnienia, zdobyte w trakcie imprez takich jak Międzynarodowe Targi Gdańskie, targi GASTROEXPO oraz polskich i zagranicznych wydarzeniach związanych z branżą grillowania.

Aktualności

OPINIE NASZYCH KLIENTÓW

Każdy kto spróbuje grillo-wędzarni firmy smoker będzie zachwycony wyborem.

Grillo-wędzarnie
przydomowe

Grillo-wędzarnie 
dla biznesu

Przeznaczone do prac zarobkowych, biznesu, średnie, duże restauracje, tarasy restauracyjne, agroturystyka, wesela, eventy.

Grillo-wędzarnie 
na lawetach

Przeznaczony do pracy zarobkowej, obsługi dużych restauracji, masowych imprez wydajność: 600 – 800 porcji / godzinę. Jednorazowy wsad do wędzarni: 2 x 30 kg = 60 kg

Jedz smacznie i zdrowo!

Wielokrotnie nagradzane grillo-wędzarnie!

Grille dla najbardziej wymagających, przemyślana konstrukcja i wielofunkcyjność.

Leszek Kosarzecki

Grillo-wędzarnie dla każdego

Na naszą ofertę składają się wysokiej jakości grillo-wędzarnie przydomowe, które z pewnością znajdą uznanie wśród osób grillujących i wędzących na własny użytek, jak i mobilne, przeznaczone dla szeroko rozumianej branży gastronomicznej – restauracji i barów, firm obsługujących wesela, przedsiębiorstw agroturystycznych oraz wielu innych. Zajmujemy się również produkcją rozbudowanych grillo-wędzarni na lawetach, które idealnie sprawdzą się na dużych eventach – z ich pomocą można obsłużyć nawet 1000 osób w zaledwie 2-3 godziny.

Co wyróżnia naszą markę?

Wyróżnikiem wszystkich naszych produktów jest specyficzna, wielokomorowa konstrukcja, w której komora do wędzenia, komora grillowania oraz paleniska stanowią odrębne, ale połączone ze sobą elementy. Takie rozwiązanie ma bardzo plusów, między innymi zapewnia lepszą kontrolę nad żarem i temperaturą (nawet w czasie niesprzyjających warunków pogodowych), a także zapobiega zanieczyszczaniu tłuszczu żarem oraz osadzaniu się popiołu na jedzeniu. Ma to duże znaczenie dla utrzymania najwyższej jakości przygotowywanych produktów.

Słyniemy również z tego, że w produkcji naszych grillo-wędzarni wykorzystujemy wysokiej jakości materiały, czyli blachę wykonaną ze specjalnego stopu stali z węglem. Odpowiedni skład blachy oraz jej grubość nadaje jej właściwości podobne do cegieł szamotowych, czyli możliwość akumulowania temperatury i stopniowego uwalniania ciepła. Dzięki temu nasze grillo-wędzarnie odznaczają się wyjątkowo wysoką wydajnością i ekonomicznością działania, a także trwałością. Każda z nich może z powodzeniem służyć przez wiele lat, co jest szczególnie ważne przy ich biznesowym wykorzystaniu.

Dlaczego warto postawić na markę Smoker?

Wieloletnie doświadczenie i tradycja produkcji, wykorzystanie wysokiej jakości materiałów i zastosowanie profesjonalnych technologii… To wszystko sprawia, że jako marka Smoker cieszymy się powszechnym uznaniem w branży gastronomicznej i wśród miłośników grillowania, BBQ i wędzarnictwa zarówno w Polsce, jak i za granicą. Wybierając nasze grillo-wędzarnie wybierasz również:

  • zdrowe, pyszne tradycyjne posiłki, które łatwo przygotujesz dla swoich bliskich lub klientów,
  • wydajność i oszczędność – grillo-wędzarnie skonstruowaliśmy w taki sposób, by zminimalizować straty wytwarzanego ciepła,
  • żywotność – dzięki wytrzymałej, a zarazem prostej konstrukcji, nasze grillo-wędzarnie to świetnia inwestycja na całe lata.

Zapraszamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą oraz kontaktu – chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i wątpliwości dotyczące naszych grillo-wędzarni.

Produkcja najwyższej jakości grillo-wędzarni

„Smoker” – to marka urządzeń, służących do obróbki termicznej produktów spożywczych, charakteryzująca się tym, że źródło ognia (temperatury) jest poza częścią do grillowania, bbq  lub wędzarnią. Marka „smoker” powstała w 2000 roku.