Smoker | Grillo - Wędzarnie | Grill | BBQ | Wyposażenie restauracji | Grille i wędzarnie ogrodowe - Smoker | Grillo - Wędzarnie | Grill | BBQ | Wyposażenie restauracji | Grille i wędzarnie ogrodowe | Zdrowe grillowanie
14468
home,page,page-id-14468,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

WITAMY

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz ciekawymi informacjami na temat grillowania.

15

LAT NA RYNKU

10000

POSIŁKÓW

14

MODELI

1

POZYCJA NA RYNKU

Smoker II

SMOKER II – Dla najbardziej wymagających

SMOKER II posiada zamontowaną z przodu skrzynię, która może być używana jako chłodnia lub do przewożenia drobnego sprzętu do obsługi grilla. Urządzenie stosowane jest do obsługi dużych imprez, zużywa mało drewna. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć do 2000 osób. Jednorazowo można wędzić 160 szt. ryb o średniej wadze 500g, w tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny (gorące wędzenie), większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Więcej

KING – Król może być tylko jeden

Urządzenie ma zastosowanie do obsługi dużych imprez. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć ok. 350 osób.

Jednorazowo można wędzić 70 szt. ryb o średniej wadze 350g, w  tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny, większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Więcej
king_s

OPINIE NASZYCH KLIENTÓW