KS-II-400 | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15260
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

KS-II-400

Specyfikacja

Specyfikacja ogólna:

– Wysokość: 102 cm. bez rury kominowej; 198 cm. z rurą kominową.

– Długość: 95 cm.

– Waga : 65 kg.

– Szerokość: 80 cm. rozstaw kółek , średnica rury : 40 cm. (bbq)

Grillo-wędzarnia „KS II – 400” składa się z trzech elementów:

  1. Paleniska,      
  2. Części grillowej lub bbq.,
  3. Rura ( wymienna) odprowadzająca dym.

Palenisko:    

  • Długość : 40 cm.
  • Średnica rury: 40 cm.
  • Ruszt paleniska: pręt ø 16mm.
  • Ruszt do grilla/bbq: 2 x (19 cm x 38 cm)

Część grillowa lub bbq.

  • Długość: 85 cm.
  • Średnica rury: 40 cm.
  • Ruszt do grilla/bbq: (38cm x 83cm)

Rura ( wymienna ) odprowadzająca dym:

  • Wysokość : 60 cm.
  • Średnica rury = 80 mm. zakończona szyberkiem.

Opis urządzenia: Grill „KS II – 400” – charakteryzuje się liniowym układem elementów, przypominającym kształt (lokomotywy). Posiada dwie nóżki z kółkami oraz dwie bez kółek. Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości 4 mm. Ruszta do grillowania/bbq wykonane są ze stali nierdzewnej pręt grubości:  6 mm. Przeznaczony do użytku przy domowego, małe restauracje do 30 osób, tarasy, agroturystyka. Grill nie posiada wędzarni. Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem zamontowana jest półka o wymiarach : 20cm x 28 cm. służąca do postawienia garnka patelni i.t.p. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste – najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem. Doskonały do obróbki termicznej w systemie BBQ. Idealny do obróbki termicznej steków wołowych, burgerów, obróbki termicznej produktów metodą BBQ.

Dostępność

Na stanie magazynowym

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille - wędzarnie przydomowe