Smoker I | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15192
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15192,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Smoker I

Specyfikacja

  • smoker1_duzyWysokość: 250 cm
  • Szerokoś grillo – wędzarni: 80 cm
  • Długość grillo – wędzarni: 550 cm
  • Średnica wędzarni:70 cm
  • Waga:1500 kg
  • Wymiary rusztów paleniska (Grilla): 70cm x 70 cm
  • Wymiary rusztów grilla:
  • Wymiary rusztów wędzarni:3 szt. x koła o średnicy 70 cm
  • Pręty do wędzenia: 2 poziomy po 6 szt.

 

Urządzenie posiada dwie komory do grillowania jedną szerszą drugą węższą. Urządzenie zamontowane jest na przyczepie dwu osiowej z przodu posiada skrzynię, która może być dostosowana do przewożenia drobnego sprzętu lub jako lodówka.

Urządzenie ma zastosowanie do obsługi dużych imprez. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć do 1000 osób. W ciągu 6 godzin wydano z tego urządzenia 12 tys porcji kiełbasek.

Jednorazowo można wędzić 160 szt. ryb o średniej wadze 500g, w  tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny, większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Dostępność

Na zamówienie

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille na lawetach