Smoker-K | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15284
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Smoker-K

Specyfikacja

 

Smoker K”
Specyfikacja ogólna:
– Wysokość: 268 cm.
– Długość: 670 cm.
– Waga : 2800 kg.
– Szerokość: 160 cm.
Grillo-wędzarnia „Smoker K” składa się z: Lawety oraz Grillo-Wędzarni.
Laweta:
1. Długość: 670 cm.
2. Szerokość: 160 cm.
3. Skrzynia towarowa: wymiary – 60 cm x 150 cm.
Grillo – Wędzarnia: urządzenie składa się z trzech elementów:
1. Palenisko:
• Długość : 100 cm.
• Szerokość: 100 cm.
• Wysokość : 100 cm.
• Ruszt paleniska: pręt ø 16mm.
2.Część grillowa lub bbq:
• Długość: 300 cm.
• Szerokość: 100 cm.
• Wysokość : 100cm
• Ruszt do grilla/bbq: 3 x 3 poziomy o wymiarach 98 cm x 98 cm =9 m kw.
3.Wędzarnia lub BBQ:
• Wysokość : 210 cm.
• Szerokość: 100 cm.
• Głębokość: 100 cm
• Ruszt do bbq : 6 x ø (100 cm x 100 cm.) = 6 m kw.
• Pręty do wędzenia ; 3 poziomy x 5szt.
Opis urządzenia: Grillo-Wędzarnia „Smoker K” – jest to obecnie największa grillo -wędzarnia z serii SMOKER. Elementy grilla montowane są w układzie liniowym przypominającym kształt ( lokomotywy). Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości: 6,2 mm. Ruszt do grillowania/bbq wykonany jest ze stali nierdzewnej pręt grubości : 6 mm, całkowita powierzchnia rusztów 15 m kw. Przeznaczony do pracy zarobkowej, obsługi dużych, masowych imprez, wydajność: 2 000 – 2500 porcji / godzinę. Grillo-wędzarnia posiada wędzarnię o wymiarach: 100 cmx 100 cm x 200 cm. Jednorazowy wsad do wędzarni: 250 kg do 350 kg. Ogólny wsad produktów do grillo-wędzarni: 450 kg. Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem jest półka o wymiarach : 100cm x 100 cm., służąca do postawienia: garnka patelni, GN i.t.p. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste – najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem. Regulacja temperatury w każdej sekcji.
Laweta: W wersji standardowej wykonana jest z pełnych profili stalowych, posiada hamulec najazdowy, dwie osie o wyporności 1,5 tony każda, felgi stalowe, skrzynia towarowa wykonana z blachy aluminiowej.
Dodatkowe wyposażenie: Można zamówić markizy, oświetlenie LED nad grillem, zamienić felgi stalowe na aluminiowe lub chromowane. Grillo -wędzarnię można obudować blachą aluminiową (typ kiosk) z bokami otwieranymi do góry na trzy strony, które tworzą jednocześnie zadaszenie. Dostępne kolory lawet : srebrny, czerwony , czarny. Konstrukcja grillo-wędzarni może być modyfikowana, dostosowana do potrzeb.
Grillo-Wędzarnia „Smoker K” na lawecie: produkowana jest na zamówienie, czas realizacji zamówienia 3 do 4 tygodni. Stosowana jest forma przedpłaty – (koszt lawety).
Cana: Oferta
Dostępność: Na zamówienie
Zapytanie: wyślij zapytanie
Kategoria: grillo-wędzarnia na lawecie / do pracy zarobkowej

 

administrator: MLK

Dostępność

Na zamówienie

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille na lawetach