Smoker-K

    Specyfikacja

     

    Smoker K”
    Specyfikacja ogólna:
    – Wysokość: 268 cm.
    – Długość: 670 cm.
    – Waga : 2800 kg.
    – Szerokość: 160 cm.
    Grillo-wędzarnia „Smoker K” składa się z: Lawety oraz Grillo-Wędzarni.
    Laweta:
    1. Długość: 670 cm.
    2. Szerokość: 160 cm.
    3. Skrzynia towarowa: wymiary – 60 cm x 150 cm.
    Grillo – Wędzarnia: urządzenie składa się z trzech elementów:
    1. Palenisko:
    • Długość : 100 cm.
    • Szerokość: 100 cm.
    • Wysokość : 100 cm.
    • Ruszt paleniska: pręt ø 16mm.
    2.Część grillowa lub bbq:
    • Długość: 300 cm.
    • Szerokość: 100 cm.
    • Wysokość : 100cm
    • Ruszt do grilla/bbq: 3 x 3 poziomy o wymiarach 98 cm x 98 cm =9 m kw.
    3.Wędzarnia lub BBQ:
    • Wysokość : 210 cm.
    • Szerokość: 100 cm.
    • Głębokość: 100 cm
    • Ruszt do bbq : 6 x ø (100 cm x 100 cm.) = 6 m kw.
    • Pręty do wędzenia ; 3 poziomy x 5szt.
    Opis urządzenia: Grillo-Wędzarnia „Smoker K” – jest to obecnie największa grillo -wędzarnia z serii SMOKER. Elementy grilla montowane są w układzie liniowym przypominającym kształt ( lokomotywy). Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości: 6,2 mm. Ruszt do grillowania/bbq wykonany jest ze stali nierdzewnej pręt grubości : 6 mm, całkowita powierzchnia rusztów 15 m kw. Przeznaczony do pracy zarobkowej, obsługi dużych, masowych imprez, wydajność: 2 000 – 2500 porcji / godzinę. Grillo-wędzarnia posiada wędzarnię o wymiarach: 100 cmx 100 cm x 200 cm. Jednorazowy wsad do wędzarni: 250 kg do 350 kg. Ogólny wsad produktów do grillo-wędzarni: 450 kg. Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem jest półka o wymiarach : 100cm x 100 cm., służąca do postawienia: garnka patelni, GN i.t.p. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste – najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem. Regulacja temperatury w każdej sekcji.
    Laweta: W wersji standardowej wykonana jest z pełnych profili stalowych, posiada hamulec najazdowy, dwie osie o wyporności 1,5 tony każda, felgi stalowe, skrzynia towarowa wykonana z blachy aluminiowej.
    Dodatkowe wyposażenie: Można zamówić markizy, oświetlenie LED nad grillem, zamienić felgi stalowe na aluminiowe lub chromowane. Grillo -wędzarnię można obudować blachą aluminiową (typ kiosk) z bokami otwieranymi do góry na trzy strony, które tworzą jednocześnie zadaszenie. Dostępne kolory lawet : srebrny, czerwony , czarny. Konstrukcja grillo-wędzarni może być modyfikowana, dostosowana do potrzeb.
    Grillo-Wędzarnia „Smoker K” na lawecie: produkowana jest na zamówienie, czas realizacji zamówienia 3 do 4 tygodni. Stosowana jest forma przedpłaty – (koszt lawety).
    Cana: Oferta
    Dostępność: Na zamówienie
    Zapytanie: wyślij zapytanie
    Kategoria: grillo-wędzarnia na lawecie / do pracy zarobkowej

     

    administrator: MLK

    Dostępność

    Na zamówienie

    Nagrody i wyróżnienia

    Kategoria
    Grille na lawetach