Smoker-W1 | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15287
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Smoker-W1

Specyfikacja

 Smoker W 1”
Specyfikacja ogólna:
– Wysokość: 220 cm.
– Długość: 350 cm.
– Waga : 450 kg.
– Szerokość: 140 cm.
Grillo-wędzarnia „Smoker W 1” składa się z Lawety oraz Grillowędzarni:
Laweta :
1. Szerokość: 140 cm
2. Długość: 350 cm.
3. Wymiary skrzyni towarowej: 60 cm x 140 cm.
Grillo – Wędzarnia – składa się z trzech elementów:
1. Palenisko:
• Długość : 50 cm.
• Średnica rury: 50 cm.
• Ruszt paleniska: pręt ø 16mm.
• Ruszt do grilla/bbq: 2 x (19 cm x 48 cm)
2.Część grillowa lub bbq:
• Długość: 128 cm.
• Średnica rury: 50 cm.
• Ruszt do grilla/bbq: (48cm x 128 cm)
3.Wędzarnia lub BBQ:
• Wysokość : 148 cm.
• Szerokość: 60 cm.
• Głębokość: 60 cm.
• Ruszt do bbq. (kwadrat) : 4 x (58 cm x 58 cm).
• Pręty do wędzenia ; 2 poziomy x 4szt.
Opis urządzenia: Grillo-Wędzarnia „Smoker W 1” – jest grillo-wędzarnią na lawecie, elementy grilla montowane są w układzie liniowym przypominającym kształt ( lokomotywy), trwała konstrukcja , palenisko i część grillo-wędzarni wykonane jest w formie rury o średnicy- 50 cm, wędzarnia ma kształt kwadratu o wymiarach : 60 cm x 60 cm . Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości: 4 do 5 mm. Ruszt do grillowania/bbq wykonany jest ze stali nierdzewnej pręt grubości : 6 mm. Przeznaczony do pracy zarobkowej, obsługi dużych restauracji, masowych imprez, wydajność: 250 – 300 porcji / godzinę. Atrakcją urządzenia jest wędzarnia o większej wydajności jak grill. Jednorazowy wsad do wędzarni: 30 kg do 40 kg. Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem zamontowana jest półka o wymiarach : 30cm x 40 cm., służąca do postawienia garnka patelni i.t.p. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste – najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem.
Laweta:
W wersji standardowej wykonana jest z pełnych profili stalowych, nie posiada hamulca najazdowego ma jedną oś o wyporności – 750 kg, felgi stalowe.
Dodatkowo można zamówić: Markizy, oświetlenie LED nad grillo-wędzarnią, hamulec najazdowy, zamienić felgi stalowe na aluminiowe lub chromowane, obudować grillo-wędzarnię blachą aluminiową (forma kiosku ) – trzy boki otwierane do góry tworzą jednocześnie zadaszenie nad grillem. Można wybrać kolor lawety dostępne – srebrny, czerwony, czarny.
Istnieje możliwość zmiany konstrukcji lawety i grilla w celu dostosowania do potrzeb.
Grillo-Wędzarnia „Smoker W 1 – produkowany jest na zamówienie czas oczekiwania 3 do 4 tygodni. Obowiązuje przedpłata – koszt lawety.

 

administrator:  MLK

Dostępność

Na zamówienie

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille na lawetach