Grill Wędzarnia - Smoker | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15258,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Grill Wędzarnia – Smoker

Specyfikacja

Specyfikacja ogólna:

– Wysokość: 198 cm.

– Długość: 300 cm.

– Waga: 550 kg.

– Szerokość: 80 cm. – rozstaw kółek, średnica rury (bbq): 60 cm.

Grill – wędzarnia „Smoker” składa się z trzech elementów:

  1. Paleniska.
  2. Części grillowej lub bbq.  
  3. Wędzarni lub bbq.

Palenisko:

  • Długość: 60 cm.
  • Średnica rury: 60 cm.
  • Ruszt paleniska: pręt ø 16mm.
  • Ruszt do grilla/bbq: 2 x (29 cm x 58 cm)

Część grillowa lub bbq:

  • Długość: 230 cm.
  • Średnica rury: 60 cm.
  • Ruszt do grilla/bbq: (58 cm x 230 cm)

Wędzarnia lub BBQ:

  • Wysokość: 128 cm.
  • Szerokość: średnica rury = 60 cm.
  • Ruszt do bbq (okrągły): 4 x ø 58 cm.
  • Pręty do wędzenia: 2 poziomy x 4 szt.

Opis urządzenia: Grill – Wędzarnia „Smoker” jest największą grillo-wędzarnią stacjonarną, elementy grilla montowane są w układzie liniowym przypominającym kształt ( lokomotywy), trwała konstrukcja. Posiada dwie nóżki z kółkami oraz dwie bez kółek – (na zamówienie mogą być 4 nóżki z kółkami). Wykonany jest z blachy kotłowej o grubości: 6,2 mm. Ruszt do grillowania/bbq wykonany jest ze stali nierdzewnej pręt grubości: 6 mm. Przeznaczony do pracy zarobkowej, obsługi dużych restauracji, masowych imprez wydajność:  600 – 800 porcji / godzinę. Grill – wędzarnia posiada wędzarnię o średnicy: 60 cm. Jednorazowy wsad do wędzarni: 50 kg do 60 kg. Obróbka termiczna odbywa się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber do regulacji temperatury. Nad paleniskiem zamontowana jest półka o wymiarach : 40 cm x 48 cm., służąca do postawienia garnka patelni i.t.p. Jako źródło temperatury wykorzystujemy drewno liściaste – najlepsze buk, olcha, dąb lub inne (patrz drewno) najlepsze suche, sezonowane. W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem.

MLK

Dostępność

Na zamówienie, przedpłata.

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille - wędzarnie przydomowe
Tags
grill, wędzarnia