„SMOKER” – TO MARKA URZĄDZEŃ, SŁUŻĄCYCH DO OBRÓBKI TERMICZNEJ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, CHARAKTERYZUJĄCA SIĘ TYM, ŻE ŹRÓDŁO OGNIA (TEMPERATURY) JEST POZA CZĘŚCIĄ DO GRILLOWANIA, BBQ LUB WĘDZARNIĄ. MARKA „SMOKER” POWSTAŁA W 2000 ROKU.

Wędzarniana brać

Wędzarniana brać

Wędzarniana brać

Wędzarniana brać

Pierwszymi produkowanymi urządzeniami były dwa modele grillo-wędzarni : „King” oraz „Queen”. W późniejszym okresie w wyniku naszych doświadczeń, praktyki wynikającej z obsługi imprez, uczestnictwa w licznych konkursach, powstały inne modele dostosowane do potrzeb:.

Dla Indywidualnych użytkowników są to grille typu:

1. Grillo-wędzarnia Smoker – Queen
2. Grill Smoker – WiKing II Z przystawkami do wędzenia powstaje rodzina grillo-wędzarnie typu:
3. Grillo-wędzarnia Smoker – WiKing II – 300
4. Grillo-wędzarnia Smoker – WiKing II – 400
5. Grill Smoker – KS II 400 Toż samo na bazie tego grilla po zastosowaniu przystawek do wędzenia powstaje rodzina grillo-wędzarni typu:
6. Grillo-wędzarnia Smoker – Prince 300
7. Grillo-wędzarnia Smoker – Prince 400
8. Grillo-wędzarnia Smoker – Prince 500
9. Przystawki do wędzenia o średnicach – Ø 300, Ø 400, Ø 500 – stosowane w modelach – Prince oraz WiKing

Dla biznesu ( pracy zarobkowej ), obsługi masowych dużych imprez to grillo-wędzarnie typu:

10. Grillo-wędzarnia Smoker – King
11. Grillo-wędzarnia Smoker – King K – 600
12. Grillo-wędzarnia Smoker – King K – 600 W
13. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker – 600
14. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker I – na lawecie dwie osie
15. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker II – 500 – na lawecie jedna oś
16. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker II – 700 – na lawecie dwie osie
17. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker K – na lawecie dwie osie
18. Grillo-wędzarnia Smoker – Smoker W 1 – na lawecie jedna oś

Leszek Kosarzecki

Właściciel