
Przepisy autorskie VIP
TATAKI Z TUŃCZYKA NA FRESH ROOL`S Z OWOCAMI I KOLENDRĄ
Autor: Marcin Piotrowski Składniki: tuńczyk oliwa sos sojowy jasny mango ananas papier ryżowy kolendra papryka olej sezamowy ciemny mięta ogórek nasturcja szczawik zajęczy Wykonanie: Owoce

Przepisy autorskie VIP
PERLICZKA Z GRILLA Z MIGDAŁOWO DROBIOWYM PUREE, ZIEMNIAKI TRUFLOWE, CHRYZANTEMĄ I PSZENICĄ
Autor: Marcin Piotrowski Składniki: perliczka filet ze skórą pszenica esencjonalny wywar drobiowy ziemniaki truflowe cebula migdały rozmaryn szałwia nasturcja seler naciowy listki płatki chryzantemy masło

Przepisy autorskie VIP
PRZEPIS NA WOŁOWINĘ BRISKET – RUP
Przepis na wołowinę BRISKET – RupAutor: Maciej Walnik Szef kuchni z inponujacym doświadczeniem, pracował w między innymi z Wojciechem Modestem Amaro, Melissa Tamalage w Polsce, Anglii