
Przepisy autorskie VIP
TATAKI Z TUŃCZYKA NA FRESH ROOL`S Z OWOCAMI I KOLENDRĄ
TATAKI Z TUŃCZYKA NA FRESH ROOL`S Z OWOCAMI I KOLENDRĄ Autor: Marcin Piotrowski Składniki: tuńczyk oliwa sos sojowy jasny mango ananas papier ryżowy kolendra papryka

Przepisy autorskie VIP
PERLICZKA Z GRILLA Z MIGDAŁOWO DROBIOWYM PUREE, ZIEMNIAKI TRUFLOWE, CHRYZANTEMĄ I PSZENICĄ
PERLICZKA Z GRILLA Z MIGDAŁOWO DROBIOWYM PUREE, ZIEMNIAKI TRUFLOWE, CHRYZANTEMĄ I PSZENICĄ Autor: Marcin Piotrowski Składniki: perliczka filet ze skórą pszenica esencjonalny wywar drobiowy ziemniaki

Przepisy autorskie VIP
PRZEPIS NA WOŁOWINĘ BRISKET – RUP
PRZEPIS NA WOŁOWINĘ BRISKET – RUP Przepis na wołowinę BRISKET – RupAutor: Maciej Walnik Szef kuchni z inponujacym doświadczeniem, pracował w między innymi z Wojciechem Modestem