I Termin
20-21.01.2022

Szkolenie/warsztaty celowe – dedykowane        

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego

Miejsce: Sopot 81-713

*Istnieje możliwość rezerwacji noclegu na czas szkolenia. Hotel Miramar Sopot (www.hotelmiramar.pl). Więcej informacji- prosimy o bezposredni kontakt z Nami.

Liczba miejsc ograniczona.

II Termin
16-17.02.2022

Szkolenie/warsztaty

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego

Miejsce: Biskupiec 11-300

III Termin
23-24.02.2022

Szkolenie /warsztaty celowe/ dedykowane

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego

Miejsce: Warszawa Falenty 05-090

Liczba miejsc ograniczona.

IV Termin
21-22.04.2022

Szkolenie /warsztaty celowe/ dedykowane

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego

Miejsce: Ostrołęka 07-410

V Termin
22-23.01.2022

Szkolenie /warsztaty celowe/ dedykowane

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

Miejsce: Sopot 81-713

*Istnieje możliwość rezerwacji noclegu na czas szkolenia. Hotel Miramar Sopot (www.hotelmiramar.pl). Więcej szczegółów- prosimy o bezpośredni kontakt z Nami.

Liczba miejsc ograniczona

VI Termin
28-29.01.2022

Szkolenie /warsztaty celowe/ dedykowane

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

Miejsce: Szubin 89-200

*Istnieje możliwowść rezerwacji noclegu na czas szkolenia. Hotel „Albatros” (www.wasoszwita.pl). Więcej informacji- prosimy o bezpośredni kontakt z Nami.

Liczba miejsc ograniczona

VII Termin
25-26.02.2022

Warsztaty i szkolenie

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

Miejsce: Warszawa Falenty 05-090

VIII Termin
26-27.04.2022

Szkolenie /warsztaty celowe/ dedykowane

Z zakresu: Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD przygotowanie potraw grill, bbq, wędzenia i masarstwa tradycyjnego

Realizowane: Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker

Organizowane: przez Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

Finansowane: z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

Miejsce: Koszalin 75-240

Liczba miejsc ograniczona.

POZOSTAŁE TERMINY :

 marzec/kwiecień / maj /czerwiec / lipiec/ sierpień 2022 r.        

(* Do ustalenia 2022 r. – Egzamin Kwalifikacyjny z zakresu ” Przygotowanie potraw grill i barbecue” )                              

KUCHARZ GRILL i BBQ
Kurs kwalifikacyjny z egzaminem zawodowym!!
Przygotowanie potraw grill i barbecue”
KOD ZSK 3C812000025