
GRILL WĘDZARNIA – QUEEN
Dla małego biznesu np. agroturystyki, Grille – wędzarnie przydomowe

GRILLO- WĘDZARNIA KING
SPECYFIKACJA Grillo- wędzarnia- marka: SmokeR typ: „King” Specyfikacja ogólna: – Wysokość: 198 cm. – Długość: 225 cm. – Waga : 290 kg. – Szerokość: 62 cm.- rozstaw

GRILLO- WĘDZARNIA KS II-500
Grillo-wędzarnia stacjonarna / do użytku – biznes, tarasy restauracyjne, agroturystyka, domy weselne.

GRILL WĘDZARNIA – PRINCE 300
Dla małego biznesu np. agroturystyki, Grille – wędzarnie przydomowe, Grille-wędzarnie stacjonarne

GRILL WĘDZARNIA KS II-400
Grillo-Wędzarnia marki: SmokeR typu: „KS II – 400” Specyfikacja ogólna: – Wysokość: 102cm. bez rury kominowej; 198cm. z rurą kominową. – Długość: 138cm. – Waga

GRILL WĘDZARNIA – Prince 500
SPECYFIKACJA Specyfikacja ogólna: – Wysokość: bez przystawki = 103 cm. , z przystawkami = 198 cm. – Długość: 95 cm bez przystawki, z przystawką do

GRILL WĘDZARNIA WI- KING II
SPECYFIKACJA Specyfikacja ogólna: – Wysokość: z rurami kominowymi: 198 cm., bez rur:102 cm. – Szerokość: 88 cm. – Waga : 65 kg. – Długość, głębokość:

GRILL WĘDZARNIA WI- KING II -300
SPECYFIKACJA Specyfikacja ogólna: – Wysokość: z rurami /przystawkami do wędzenia: 198 cm., bez rur:102 cm. – Szerokość: 88 cm. – Waga : 65 kg. –

GRILL WĘDZARNIA – WI-KING II 400
SPECYFIKACJA Grill – wędzarnia SmokeR typ „Wi- King II 400” przeznaczony jest do użytku przydomowego, może mieć zastosowanie w małych restauracjach tak do ok. 30 osób, małe tarasy,

GRILL WĘDZARNIA KING K – 600
SPECYFIKACJA Grillo-wędzarnia SmokeR King K-600 składa się z trzech elementów: Palenisko: Długość: 50 cm Średnica rury: 50 cm Ruszt paleniska: pręt ø 16mm Ruszt do grilla/bbq: 2

Smoker W 1 – 500
SPECYFIKACJA – Wysokość: 240 cm. – Długość lawety: 50 cm. – Szerokość lawety: 140 cm – Waga : 450 kg. – Szerokość grilla: 80 cm.

GRILLO- WĘDZARNIA Smoker 600
SPECYFIKACJA Specyfikacja ogólna: – Wysokość całkowita: 220 cm. – Długość: 260 cm. – Waga : 650 kg. – Szerokość: 80 cm – rozstaw kółek , średnica


SMOKER II 700
SPECYFIKACJA Grillo-Wędzarnia „SMOKER II” to urządzenie składające się z grillo-wędzarni „SMOKER I” + dodatkowo zamontowany grill na przyczepie dwuosiowej o następujących parametrach :

Grillo- wędzarnia Smoker II-500
SPECYFIKACJA – Wysokość: 240 cm. – Długość lawety: 50 cm. – Szerokość lawety: 140 cm – Waga : 450 kg. – Szerokość grilla: 80 cm.

GRILLO- WĘDZARNIA Mac & Ivic
Grillo-wedzarnia –„Mac&Ivic” to absolutna nowość na naszym rynku. Jesteśmy pionierami we wdrażaniu najnowszych urządzeń do obróbki termicznej. „Smoker Mac&Ivic” jest urządzeniem, który proces bbq wynosi

GRILL WĘDZARNIA – Prince 400
SPECYFIKACJA Specyfikacja ogólna: – Wysokość: bez przystawki: 103 cm , z przystawką: 198cm – Długość: 95 cm bez przystawki, z przystawką: 125cm – Waga: 65