producent grilli
Przepisy autorskie

PSTRĄG WĘDZONY

PSTRĄG WĘDZONY                           Obróbka termiczna ryb-  Pstrąg : Najlepszą rybą do obróbki termicznej jest ryba świeża – skrzela jasno czerwone, oko szkliste, ości ryby nie

CZYTAJ WIĘCEJ »
producent grilli
Przepisy autorskie

KIEŁBASA BIAŁA ZE SZPINAKIEM I FETĄ

KIEŁBASA BIAŁA ZE SZPINAKIEM I FETĄ Przepis na kiełbasę drobiową ze szpinakiem i serem feta.                                                  Kiełbasę białą serwujemy z pieczywem, możemy dodać do żurku, bigosu

CZYTAJ WIĘCEJ »
producent grilli
Przepisy autorskie

KIEŁBASA POLSKA BIAŁA

KIEŁBASA POLSKA BIAŁA Do kiełbas najlepiej używać mięso wieprzowe z tuczników o masie powyżej 130 kg.  Mięso powinno się wychładzać 48 godzin. Surowce:  (  – 

CZYTAJ WIĘCEJ »
producent grilli
Przepisy autorskie

KIEŁBASA WIEJSKA

KIEŁBASA WIEJSKA Do kiełbas najlepiej używać mięso wieprzowe z tuczników o masie powyżej 130 kg. Mięso powinno się wychładzać 48 godzin. Surowce: (Na 10 kg

CZYTAJ WIĘCEJ »