Zdobądź nowy zawód „Kucharz Grill i Barbecue” – Certyfikowane szkolenia grill i bbq

Kurs kwalifikacyjny z egzaminem zawodowym! „Przygotowanie potraw grill i barbecue”.

Podnieś lub potwierdź swoje kwalifikacje bądź zdobądź zawód ( Certyfikat/ Licencja kwalifikacji rynkowej ZSK, na poziomie 3 PRK, jest honorowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej, a także przez wszystkie Instytucje w Unii Europejskiej).

Zastanawiasz się czy grillowanie to to samo co barbecue? Chcesz poznać nowe, konkursowe dania z grilla i bbq oraz tradycyjne receptury? Nic trudnego!!

Skorzystaj z Naszego 25-letniego doświadczenia i zapisz się lub swoich pracowników na certyfikowane warsztaty i szkolenia z zakresu przygotowania dań z grilla, bbq i wędzenia oraz z Masarstwa Tradycyjnego.

Zajęcia prowadzą profesjonaliści z ogromnym doświadczeniem zawodowym oraz wiedzą konkursową ( w 2022 roku zdobyli brązowy medal na Mistrzostwach Świata Grilla i Bbq- 33″ The Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue, Lynchburg Tennessee, USA).

Po ukończeniu warsztatów oraz po zdanym egzaminie, każdy otrzyma Certyfikat i Licencję potwierdzające nabycie kwalifikacji rynkowej „przygotowanie potraw grill i barbecue” oraz uzyska tytuł „Kucharza Grill i Bbq” (Fireman/ Grillman), honorowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i wszystkie instytucje państw Unii Europejskiej.

W przyszłości, tak jak jest to już na zachodzie- każdy pracownik zatrudniony przy grillu czy bbq będzie musiał posiadać kwalifikowane uprawnienia do pracy przy grillu.

Więcej o kwalifikacji : Kwalifikacja wolnorynkowa ZSK „przygotowanie potraw grill i barbecue” ( 3PRK)

Zainteresowanych i chętnych do wzięcia udziału w innowacyjnym programie, zapraszamy do kontaktu: tel.: 607-221-623; mail: biuro@smoker.com.pl lub lk.smoker@gmail.com