Grillo-wedzarnia -„Mac&Ivic” TO ABSOLUTNA NOWOŚĆ NA NASZYM RYNKU!!           Jesteśmy pionierami we wdrażaniu najnowszych urządzeń do obróbki termicznej.  „Smoker Mac&Ivic” jest urządzeniem, który proces bbq wynosi na nowy poziom. Dzięki jednostce sterującej z modułem wi-fi i ciągłym podglądzie procesu poprzez aplikacje jesteśmy spokojni i pewni że wszystkie nasze potrawy będą wyjątkowo smaczne i zdrowe. Aplikacja pozwala nam na dokonywanie zmian ustawień temperatury obróbki cieplnej, czasu, jak również daje nam możliwość zaplanowania całego procesu pieczenia z uwzględnieniem zadanych temperatur o określonej porze. Wszystkie nasze urządzenia są najwyższej jakości i gwarantują przygotowanie produktów na wręcz profesjonalnym poziomie. ”Mac&Ivic” zbudowany jest z dwóch blach miedzy którymi zastosowaliśmy płytę krzemowa o grubości 5 cm. stosowaną  w temperaturach do 1 200˚ C dla stabilniejszej pracy urządzenia eliminując skoki temperatury spowodowane np. warunkami atmosferycznymi . Kategoria: Grillo-wędzarnia stacjonarna / do prac zarobkowych/średni, duży biznes – tarasy restauracyjne, ogródki hotelowe, stawy rybne, sklepy mięsne a także – agroturystyka, domy weselne, evnty okolicznościowe, Zakłady Mięsne. Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą : grillo- wędzarnie do biznesu! Prowadzimy warsztaty, szkolenia z zakresu: peklowania, wędzenia, obróbki termicznej w niskich temperaturach. Warunki i cena do ustalenia indywidualnie.