Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker
KWALIFIKACJA: Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue
NAZWA ZAWODU: KUCHARZ GRILL I BARBECUE
Kod kwalifikacji w ZSK: 3C812000025
Zawód i Certyfikat honorowany
przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i wszystkie państwa Unii Europejskiej
1.Nazwa dokumentów potwierdzających nadanie kwalifikacji rynkowej:
– Świadectwo – Certyfikat – Licencja
2.Okres ważności dokumentu potwierdzającego nadanie kwalifikacji rynkowej:
– Bezterminowo
3.Poziom Polskiej Ramy Kwalifikacji przypisany do kwalifikacji rynkowej:
– 3 poziom Polskiej Ramy Kwalifikacji i europejskich ram kwalifikacji – 3 poziom Sektorowej Ramy Kwalifikacji w sektorze turystyka
PROGRAM
Efekty uczenia się wymagane dla klasyfikacji rynkowej
Moduł I : Organizowanie stanowiska pracy
- Ocenianie i magazynowanie surowców do produkcji potraw grill i barbecue
- Przygotowanie stanowiska pracy
Moduł II : Przygotowanie i wydawanie potraw grill i barbecue
- Obsługiwanie sprzęctu stosowanego w produkcji potraw grill i barbecue
- Sporządzanie i wydawanie potraw grill i barbecue
Moduł III : Doskonalenie umiejętności zawodowych
- Omawianie wizerunku kucharza grill i barbecue
- Dbanie o własny rozwój zawodowy
CENA EGZAMINU Kwalifikacyjnego: 2 400,00
!! W przypadku połączenia szkolenia podstawowego z egzaminem w zależności od ilości osób, stosowania sprzętu do prowadzenia zajęć oraz miejsca szkolenia istnieje możliwość negocjacji ceny !!