Grille na przyczepie
Grillowanie to już nieodłączny element polskiej sztuki kulinarnej – w sezonie letnim dania z grilla są chętnie spożywane nie tylko w czasie domowych imprez w ogródku, ale również na wszelkiego rodzaju masowych imprezach plenerowych. Przygotowanie w krótkim czasie jedzenia dla dużej ilości osób to zadanie, w którym doskonale sprawdzą się nasze grille na przyczepie.
W ofercie posiadamy cztery rodzaje mobilnych grillo-wędzarni na lawetach:
- Smoker I
- Smoker II-500
- Smoker II-700
- Smoker W I-500
Każde z nich znajdzie zastosowanie jako wyposażenie restauracji oraz firm cateringowych, obsługujących imprezy masowe w plenerze, między innymi festiwali, juwenaliów, zlotów, pikników firmowych. W zależności od modelu, wydajność urządzenia wynosi od 200 do nawet 2000 porcji jedzenia na godzinę. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami technicznymi naszych urządzeń oraz kontaktu.
Jak wykonane są mobilne grillo-wędzarnie?
Sekretem najwyższej jakości naszych grillo-wędzarni jest zastosowanie w ich produkcji odpowiednich materiałów. Korpus każdego urządzenia wykonany jest z blachy ze stali kotłowej o grubości od 4 do 6 milimetrów. Wyjątkowe właściwości termiczne metalu oraz jego grubość sprawiają, że zachowuje się on w podobny sposób, jak cegła szamotowa używana do budowania pieców – bardzo dobrze się nagrzewa, a następnie przez długi czas oddaje zgromadzone ciepło. Dzięki temu nawet w niesprzyjających warunkach pogodowych, np. podczas opadów deszczu czy przy silnym wietrze można bardzo łatwo i przy niewielkim zużyciu paliwa utrzymać w grillu odpowiednią, stałą temperaturę, niezbędną do przygotowywania posiłków. Z kolei ruszt grilla wykonany jest z prętów ze stali nierdzewnej, która jest nie tylko niezwykle trwała i odporna na niesprzyjające środowisko pracy (dym, wysoka temperatura, kontakt z tłuszczem), ale również łatwa w utrzymaniu w czystości.
Zalety grillo-wędzarni na lawetach
Grillo-wędzarnie naszej produkcji to urządzenia stworzone z myślą o wydajnej pracy i wysokiej jakości przygotowywanych posiłków. Ich główne zalety to:
-
- liniowa konstrukcja – inaczej niż w zwykłych domowych grillach, palenisko w naszych grillo-wędzarniach znajduje się w oddzielnej komorze umieszczonej na równi z rusztem. Dzięki temu możliwe jest zachowanie wyższej higieny smażenia na ruszcie;
- wielofunkcyjność – zamknięta konstrukcja komór z rusztem umożliwia nie tylko grillowanie, ale również przygotowywanie dań metodą barbecue, czyli powolnego pieczenia w dymie i niższej temperaturze;
- wysoka trwałość – dzięki użyciu w procesie produkcji odpowiednich materiałów i technologii, nasze grillo-wędzarnie są urządzenia, które sprawują się niezawodnie przez wiele lat,
- niezrównana wydajność – zdolność grillo-wędzarni do utrzymywania ciepła przez długi czas sprawia, że urządzenie nie wymaga dużej ilości paliwa do sprawnego funkcjonowania.
- Pełna mobilność – dzięki zintegrowaniu grillo-wędzarni z lawetą urządzenie można bez żadnego problemu przemieszczać na dowolnych dystansach przy użyciu samochodu osobowego. Grill jest gotowy do rozpoczęcia pracy właściwie od razu po zaparkowaniu go na odpowiednim podłożu.
Podsumowując – decydując się na grillo-wędzarnię marki Smoker stawiasz nie tylko na wysoką jakość przygotowywanych posiłków, ale również wydajność i niskie koszty prowadzenia działalności.
Potwierdzeniem jakości naszych urządzeń są liczne nagrody i wyróżnienia, zdobyte na najważniejszych polskich i zagranicznych imprezach związanych z grillowaniem i BBQ.
Grill na przyczepie – nowy wymiar grillowania
Grill na przyczepie to nowoczesne rozwiązanie pozwalające na grillowanie w dowolnym miejscu. Dzięki mobilności, którą zapewnia przyczepa, możesz zabrać go na każdą imprezę plenerową, piknik czy wyjazd na kemping. Grillo-wędzarnie na przyczepie marki Smoker to gwarancja najwyższej jakości i wydajności. Wykorzystanie stali kotłowej do produkcji korpusu urządzenia zapewnia doskonałe właściwości termiczne, a ruszt z prętów ze stali nierdzewnej jest niezwykle trwały i łatwy do utrzymania w czystości.
Wędzarnia mobilna – wydajność i jakość w jednym
Wędzarnia mobilna to urządzenie, które umożliwia przygotowanie dużej ilości jedzenia w krótkim czasie. Dzięki specyficznej, wielokomorowej konstrukcji grillo-wędzarnie na przyczepie marki Smoker umożliwiają nie tylko grillowanie, ale również przygotowywanie dań metodą barbecue. Wysoka wydajność (nawet do 2000 porcji jedzenia na godzinę) czyni je idealnym rozwiązaniem dla firm cateringowych i restauracji obsługujących imprezy masowe. Nasze urządzenia to idealne grille dla biznesu.
H2: Grill na przyczepie – oferta lokalnego producenta z Gdyni
Firma Smoker Cons-Med sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni to producent grillo-wędzarni na przyczepie, który od 2000 roku dostarcza swoim klientom urządzenia najwyższej jakości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i ciągłemu doskonaleniu technologii produkcji nasze urządzenia gwarantują nie tylko wysoką wydajność, ale także niezawodność. Oferujemy cztery modele mobilnych wędzarni, które różnią się między sobą wydajnością i zastosowaniem. Każdy z nich jest idealny do obsługi imprez masowych, takich jak festiwale, juwenalia czy pikniki firmowe. Dzięki temu każdy klient może znaleźć u nas swój wymarzony grill na przyczepie. Gdynia to miasto, w którym zaufało nam już wiele osób. Dołącz do nich i Ty!
Wyświetlanie wszystkich wyników: 4