Urządzenia w 100 % wykonane są ręcznie w Polsce, charakteryzują się wysoką jakością i funkcjonalnością.
Grillo-wędzarnie typu SMOKER mogą działać swobodnie w terenie otwartym, lesie. Jako źródła temperatury wykorzystujemy procesy powstałe ze spalania drewna ekologicznego liściastego – buk, olcha, drewno owocowe.
Nasz najnowszy projekt- SMOKER na indywidualne zamówienie
- Laweta posiada certyfikaty i homologacje Unijne.
- Nie musimy używać sterowania elektronicznego.
- Oświetlenie Led zasilane jest z wewnętrznego akumulatora.
SMOKER to doskonałe rozwiązanie na BIZNES!
Urządzenia w 100 % wykonane są ręcznie w Polsce, charakteryzują się wysoką jakością, funkcjonalnością, posiadają długoletnią gwarancję na obudowę.
Grillo-wędzarnie przeznaczone są do obsługi imprez plenerowych, obróbki termicznej produktów metodami tradycyjnymi, produkcji zdrowej żywności ekologicznej. Doskonale prezentują się na tarasach widokowych, ogródkach przy restauracyjnych, hotelach, pensjonatach itp.
Kontrola temperatury odbywa się w przedziałach od : 20˚ C do 500˚ C
Ekonomiczne zalety grillo-wędzarni: „SMOKER do biznesu”
- Niskie koszty obsługi.
Do obsługi grillo-wędzarni używa się niewielkie ilości drewna. - Mniejsze koszty związane z zatrudnieniem.
Do obsługi imprezy na 200 osób obsługa grillo-wędzarni „Smokera II – 600” wymaga zatrudnienia 2 – 4 osób. Przy tradycyjnych grillach 8 do 10 osób.
Posiadając 20 letnie doświadczenie obsługi imprez, konkursów, prowadzimy szkolenia z zakresu obsługi urządzeń typu „Smoker”.