SZKOLENIE DOMOWYCH WĘDZARZY I MASARZY DLA DZIAŁALNOŚCI MOL i RHD – TERMINY SZKOLEŃ
SZKOLENIE DOMOWYCH WĘDZARZY i MASARZY DLA DZIAŁALNOŚCI MOL i RHD – to kontynuacja Naszych szkoleń z zakresu pozyskiwania wiedzy dotyczącej peklowania, marynowania i obróbek termicznych wołowiny różnymi metodami, mającej na celu zdobycie kwalifikacji do uzyskania Licencji i Certyfikatu Kucharza grilla i barbecue, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce, a także całej Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.
Głównym celem jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych polskiego mięsa wołowego w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD.
Zadanie jest realizowane w ramach kampanii promocyjnej pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej, finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Zadanie będzie realizowane w trzech wersjach warsztatowych w następujących terminach i miejscach:
I Termin (styczeń) : 20 – 21 – 22. 01.2023 r. :
Miejsce: Władysławowo, woj. pomorskie
II Termin (luty): 03 – 04 – 05. 02 2023 r. :
Miejsce: Drążdżewo, woj. mazowieckie
III Termin (kwiecień): 24 – 25 – 26. 04.2023 r. :
Miejsce: Sztynort, woj. warmińsko- mazurskie
Aby wziąć udział w szkoleniu/ warsztatach – wystarczy zapisać się na szkolenie Formularz zgłoszenia na szkolenia Smoker
Zapraszamy do zapisów: mail: biuro@smoker.com.pl lub lk.smoker@gmail.com
Więcej informacji pod numerem telefonu: (+48) 607-221-623