SZKOLENIE DOMOWYCH WĘDZARZY I MASARZY DLA DZIAŁALNOŚCI MOL i RHD – TERMINY SZKOLEŃ

SZKOLENIE DOMOWYCH WĘDZARZY i MASARZY DLA DZIAŁALNOŚCI MOL i RHD – to kontynuacja Naszych szkoleń z zakresu pozyskiwania wiedzy dotyczącej peklowania, marynowania i obróbek termicznych wołowiny różnymi metodami, mającej na celu zdobycie kwalifikacji do uzyskania Licencji i Certyfikatu Kucharza grilla i barbecue, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce, a także całej Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.

 Głównym celem jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych polskiego mięsa wołowego w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD.

Zadanie jest realizowane w ramach kampanii promocyjnej pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej, finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Zadanie będzie realizowane w trzech wersjach warsztatowych w następujących terminach i miejscach:

I Termin (styczeń)20 – 21 – 22. 01.2023 r. :

Miejsce: Władysławowo, woj. pomorskie

II Termin (luty):  03 – 04 – 05. 02 2023 r. :

Miejsce: Drążdżewo, woj. mazowieckie               

III Termin (kwiecień):  24 – 25 – 26. 04.2023 r. :

Miejsce:  Sztynort, woj. warmińsko- mazurskie

Aby wziąć udział w szkoleniu/ warsztatach – wystarczy zapisać się na szkolenie  Formularz zgłoszenia na szkolenia Smoker
Zapraszamy do zapisów: mail: biuro@smoker.com.pl lub lk.smoker@gmail.com

Więcej informacji pod numerem telefonu: (+48) 607-221-623