ZAPRASZAMY na szkolenia grill, bbq i wędzenie!!!
„Wołowina na grilla- szkolenie” oraz walidacja z zakresu kwalifikacji rynkowej ZSK „przygotowanie potraw grill i barbecue” to kontynuacja Naszych działań pod okiem wybitnych specjalistów – Mistrzów z dziedziny grilla i barbecue.
Głównym celem Naszych szkoleń jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych mięsa wołowego w zrównoważonej diecie.
Na Naszych szkoleniach można zyskać wiedzę dotyczącą marynowania i obróbek termicznych wołowiny różnymi metodami. Zajęcia teoretyczne mocno przeplatają się z praktyką, gdzie do dyspozycji uczestników jest wysokiej klasy mięso wołowe oraz sprzęt – specjalistyczne grillo- wędzarnie – idealne do obróbki metodą bbq. Dodatkowym atutem warsztatów i szkoleń finansowanych z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego jest możliwość uzyskania Licencji i Certyfikatu „Kucharza grilla i barbecue”, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce i Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.
Zapraszamy wszystkich chcących poszerzyć swoją wiedzę na temat wołowiny, zarówno osoby indywidualne, jak również przedstawicieli branży gastronomicznej i mięsnej, Restauratorów, Rolników Hodowców, Koła Gospodyń Wiejskich, Szkoły Gastronomiczne, Technika Przemysłu Spożywczego, Szkoły Rolnicze, Producentów, Przetwórców z branży mięsnej, Twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
Szkolenie jest bezpłatne. Finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się – wypełniając formularz zgłoszeniowy – Formularz zgłoszenia na szkolenia Smoker
Decyduje kolejność zgłoszeń. (zobacz Regulamin szkoleń SRiW RP)
2) 17-19 maj 2023 – Koszalin 75-240, woj. zachodniopomorskie ( wolne terminy!! )
3) 23-25 maj 2023 – Olsza 63-100, gmina Śrem, woj. wielkopolskie ( wolne terminy!! )
***W przypadku pytań bądź chęci uzyskania więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu: 607-221-623 lub 607-221- 624; Mail: biuro@smoker.com.pl ; lk.smoker@gmail.com