ZAPRASZAMY na szkolenia grill, bbq i wędzenie!!!

 „Wołowina na grilla- szkolenie” oraz walidacja z zakresu kwalifikacji rynkowej ZSK  „przygotowanie potraw grill i barbecue” to kontynuacja Naszych działań pod okiem wybitnych specjalistów – Mistrzów z dziedziny grilla i barbecue.

Głównym celem Naszych szkoleń jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych mięsa wołowego w zrównoważonej diecie.

Na Naszych szkoleniach można zyskać wiedzę dotyczącą marynowania i obróbek termicznych wołowiny różnymi metodami. Zajęcia teoretyczne mocno przeplatają się z praktyką, gdzie do dyspozycji uczestników jest wysokiej klasy mięso wołowe oraz sprzęt – specjalistyczne grillo- wędzarnie – idealne do obróbki metodą bbq. Dodatkowym atutem warsztatów i szkoleń finansowanych z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego jest możliwość uzyskania Licencji i Certyfikatu „Kucharza grilla i barbecue”, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce i Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.

Zapraszamy wszystkich chcących poszerzyć swoją wiedzę na temat wołowiny, zarówno osoby indywidualne, jak również  przedstawicieli branży gastronomicznej i mięsnej, Restauratorów, Rolników Hodowców, Koła Gospodyń Wiejskich, Szkoły Gastronomiczne, Technika Przemysłu Spożywczego, Szkoły Rolnicze, Producentów, Przetwórców z branży mięsnej, Twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.

Szkolenie jest bezpłatne. Finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się – wypełniając formularz zgłoszeniowy – Formularz zgłoszenia na szkolenia Smoker

Decyduje kolejność zgłoszeń. (zobacz Regulamin szkoleń SRiW RP)

!! Aktualne wolne terminy szkolenia !!:
 
1) kwiecień/maj 2023 – Sopot 81-861, woj. pomorskie  ( brak miejsc/ w trakcie realizacji!! ) 
 

2) 17-19 maj 2023 – Koszalin 75-240, woj. zachodniopomorskie  ( wolne terminy!! )

3) 23-25 maj 2023 Olsza 63-100, gmina Śrem, woj. wielkopolskie ( wolne terminy!! )

 

***W przypadku pytań bądź chęci uzyskania więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu: 607-221-623 lub 607-221- 624; Mail: biuro@smoker.com.pl ; lk.smoker@gmail.com