producent grilli
Przepisy autorskie

PSTRĄG WĘDZONY

Obróbka termiczna ryb-  Pstrąg : Najlepszą rybą do obróbki termicznej jest ryba świeża – skrzela jasno czerwone, oko szkliste, ości ryby nie wystają z mięsa.

CZYTAJ WIĘCEJ »
producent grilli
Przepisy autorskie

KIEŁBASA BIAŁA ZE SZPINAKIEM I FETĄ

Przepis na kiełbasę drobiową ze szpinakiem i serem feta.                                                  Kiełbasę białą serwujemy z pieczywem, możemy dodać do żurku, bigosu lub innej potrawy.  I. Surowce (

CZYTAJ WIĘCEJ »
producent grilli
Przepisy autorskie

KIEŁBASA WIEJSKA

Do kiełbas najlepiej używać mięso wieprzowe z tuczników o masie powyżej 130 kg. Mięso powinno się wychładzać 48 godzin. Surowce: (Na 10 kg kiełbasy) Dodatki:

CZYTAJ WIĘCEJ »