• Narutowicza 42/1 81-436 Gdynia
  • +48 58 607 221 623
  • producent grilliEnglish
Facebook-f
logo
  • O nas
    • Historia
    • Osiągnięcia – sprzęt
    • Osiągnięcia – drużyna
  • Aktualności
  • Oferta
    • Grillo-wędzarnie przydomowe
    • Grillo-wędzarnie mobilne do biznesu
    • Grillo-wędzarnie mobilne na lawetach
    • Akcesoria do grilla
  • Kursy i szkolenia
    • Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker
    • Rodzaje i ceny szkoleń
    • Formularz zgłoszeniowy na szkolenie
    • Tematyka szkoleń
    • Kadra szkoleń i warsztatów
    • Regulamin
    • Kurs kwalifikacyjny z egzaminem: Kucharz GRILL&BBQ
      • Informacje podstawowe
      • Kto może uczestniczyć?
      • Program kursu
      • Wymagania egzaminacyjne
  • Przepisy i Informacje
    • Przepisy Smoker
    • Przepisy autorskie VIP
    • Zalety grilli Smoker
    • Profesjonalny grill
    • Warunki sprzedaży
    • Konstrukcja
    • Instrukcja obsługi
    • Ciekawostki
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt/zapisz się na kurs
Menu
  • O nas
    • Historia
    • Osiągnięcia – sprzęt
    • Osiągnięcia – drużyna
  • Aktualności
  • Oferta
    • Grillo-wędzarnie przydomowe
    • Grillo-wędzarnie mobilne do biznesu
    • Grillo-wędzarnie mobilne na lawetach
    • Akcesoria do grilla
  • Kursy i szkolenia
    • Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker
    • Rodzaje i ceny szkoleń
    • Formularz zgłoszeniowy na szkolenie
    • Tematyka szkoleń
    • Kadra szkoleń i warsztatów
    • Regulamin
    • Kurs kwalifikacyjny z egzaminem: Kucharz GRILL&BBQ
      • Informacje podstawowe
      • Kto może uczestniczyć?
      • Program kursu
      • Wymagania egzaminacyjne
  • Przepisy i Informacje
    • Przepisy Smoker
    • Przepisy autorskie VIP
    • Zalety grilli Smoker
    • Profesjonalny grill
    • Warunki sprzedaży
    • Konstrukcja
    • Instrukcja obsługi
    • Ciekawostki
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt/zapisz się na kurs
  1. Home
  2. >
  3. Blog
  4. >
  5. Page 2

Blog - strona 2

grill z pokrywą

Czym się różni polskie grillowanie od amerykańskiego barbecue?

Grillowanie w Polsce zyskało szerokie uznanie i stało się ważnym elementem kultury kulinarnej. Tymczasem w Stanach Zjednoczonych, długowieczna tradycja barbecue jest obecna w wielu regionach

Czytaj więcej »
warzywa na grill

Czy grillowanie to „sport narodowy” Polaków?

Grillowanie zdobywa coraz większą popularność wśród Polaków, stając się niemalże „sportem narodowym”. W tym artykule przyglądamy się temu zjawisku. Wyjaśniamy, dlaczego aktywność ta jest tak

Czytaj więcej »
kurs grillowania

Kiedy warto zdecydować się na kurs grillowania?

Kurs grillowania to inwestycja w umiejętności kulinarne, która może przynieść wiele korzyści zarówno amatorom, jak i profesjonalistom. Dzięki szkoleniu dla kucharzy BBQ można nauczyć się

Czytaj więcej »
rozpalona grillo-wędzarnia

Jak działa grillo-wędzarnia i z jakich elementów się składa?

Grillo-wędzarnie to coraz bardziej popularne urządzenia w polskiej branży gastronomicznej. Firma Smoker z Gdyni oferuje szeroką gamę modeli, które sprawdzą się zarówno w codziennej pracy

Czytaj więcej »
żeberka z grilla

Na co zwrócić uwagę przy wyborze grillo-wędzarni?

Sezon grillowania to okazja dla firm gastronomicznych, które chcą zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na smaczne potrawy z grilla. Aby sprostać oczekiwaniom klientów, niezbędny jest odpowiedni sprzęt,

Czytaj więcej »
nowa grillo-wędzarnia

Kurs grillowania jako dobry sposób na podniesienie kwalifikacji i zdobycie doświadczenia

Grillowanie to nie tylko sposób na spędzenie czasu z rodziną i przyjaciółmi, ale także coraz bardziej popularna forma przygotowywania potraw w polskich restauracjach. W odpowiedzi

Czytaj więcej »
wędzarnia

Dlaczego warto zainwestować w przydomową wędzarnię?

Grillowanie to dla wielu Polaków nieodłączny element spędzania wolnego czasu na świeżym powietrzu. Wraz ze wzrostem popularności grillowania, rośnie także zainteresowanie bardziej zaawansowanymi urządzeniami do

Czytaj więcej »
wędzarnia

Gdzie wykorzystywane są grillo-wędzarnie?

Grill wędzarnia to urządzenie, które zyskuje coraz większą popularność w Polsce. Dzięki niemu możemy nie tylko grillować, ale także wędzić potrawy, co pozwala na uzyskanie

Czytaj więcej »
nowoczesne grille

Nowoczesne technologie stosowane w grillach

Grillowanie to jedna z ulubionych form spędzania czasu na świeżym powietrzu przez Polaków. W ostatnich latach na rynku pojawia się coraz więcej innowacyjnych urządzeń, które

Czytaj więcej »
mięso w wędzarni

Wędzarnia w ogrodzie — o czym warto pamiętać?

Jesteś miłośnikiem grillowania i eksperymentowania z różnymi technikami przyrządzania potraw? Jeśli tak, to wędzarnia w ogrodzie może być dla Ciebie idealnym rozwiązaniem. W tym wpisie

Czytaj więcej »
Strona1 Strona2 Strona3 Strona4 Strona5

Kontakt

  • Cons -Med sp. z o.o
  • Narutowicza 42/1 81-436 Gdynia
  • NIP: PL5862038546
  • tel.kom.: (+ 48) 607 221 623
  • e-mail: lk.smoker@gmail.com
  • facebook.com/zdrowegrillowanie/

Nasi Partnerzy

portal gastronomiczny gastrona.pl
logo
logo
Grillo-wędzarnie SMOKER - Gdynia

© Smoker. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zarządzaj zgodami plików cookie
W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.
Niezbędne Zawsze aktywne
Techniczne i funkcjonalne pliki cookie umożliwiają prawidłowe działanie naszej strony internetowej. Wykorzystujemy je w celu zapewnienia bezpieczeństwa i odpowiedniego wyświetlania strony. Dzięki nim możemy ulepszyć usługi oferowane za jej pośrednictwem, na przykład dostosowując je do wyborów użytkownika. Pliki z tej kategorii umożliwiają także rozpoznanie preferencji użytkownika po powrocie na naszą stronę
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Analityczne
Analityczne pliki cookie zbierają informacje na temat liczby wizyt użytkowników i ich aktywności na naszej stronie internetowej. Dzięki nim możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej strony. Pozwalają nam zobaczyć, w jaki sposób odwiedzający poruszają się po niej i jakimi informacjami są zainteresowani. Dzięki temu możemy lepiej dopasować stronę internetową do potrzeb użytkowników oraz rozwijać naszą ofertę. Wszystkie dane są zbierane i agregowane anonimowo. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookie są wykorzystywane do dostarczania reklam dopasowanych do preferencji użytkownika. Mogą być ustawiane przez nas lub naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony. Umożliwiają rozpoznanie zainteresowań użytkownika oraz wyświetlanie odpowiednich reklam zarówno na naszej stronie, jak i na innych stronach internetowych i platformach społecznościowych. Pliki z tej kategorii pozwalają także na mierzenie skuteczności kampanii marketingowych.
{title} {title} {title}
  • Google MapsGoogle Maps
  • Jesteśmy na FacebookFacebook