• Narutowicza 42/1 81-436 Gdynia
  • +48 58 607 221 623
  • producent grilliEnglish
Facebook-f
logo
  • O nas
    • Historia
    • Osiągnięcia – sprzęt
    • Osiągnięcia – drużyna
  • Aktualności
  • Oferta
    • Grillo-wędzarnie przydomowe
    • Grillo-wędzarnie mobilne do biznesu
    • Grillo-wędzarnie mobilne na lawetach
    • Akcesoria do grilla
  • Kursy i szkolenia
    • Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker
    • Rodzaje i ceny szkoleń
    • Formularz zgłoszeniowy na szkolenie
    • Tematyka szkoleń
    • Kadra szkoleń i warsztatów
    • Regulamin
    • Kurs kwalifikacyjny z egzaminem: Kucharz GRILL&BBQ
      • Informacje podstawowe
      • Kto może uczestniczyć?
      • Program kursu
      • Wymagania egzaminacyjne
  • Przepisy i Informacje
    • Przepisy Smoker
    • Przepisy autorskie VIP
    • Zalety grilli Smoker
    • Profesjonalny grill
    • Warunki sprzedaży
    • Konstrukcja
    • Instrukcja obsługi
    • Ciekawostki
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt/zapisz się na kurs
Menu
  • O nas
    • Historia
    • Osiągnięcia – sprzęt
    • Osiągnięcia – drużyna
  • Aktualności
  • Oferta
    • Grillo-wędzarnie przydomowe
    • Grillo-wędzarnie mobilne do biznesu
    • Grillo-wędzarnie mobilne na lawetach
    • Akcesoria do grilla
  • Kursy i szkolenia
    • Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker
    • Rodzaje i ceny szkoleń
    • Formularz zgłoszeniowy na szkolenie
    • Tematyka szkoleń
    • Kadra szkoleń i warsztatów
    • Regulamin
    • Kurs kwalifikacyjny z egzaminem: Kucharz GRILL&BBQ
      • Informacje podstawowe
      • Kto może uczestniczyć?
      • Program kursu
      • Wymagania egzaminacyjne
  • Przepisy i Informacje
    • Przepisy Smoker
    • Przepisy autorskie VIP
    • Zalety grilli Smoker
    • Profesjonalny grill
    • Warunki sprzedaży
    • Konstrukcja
    • Instrukcja obsługi
    • Ciekawostki
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt/zapisz się na kurs
  1. Home
  2. >
  3. Blog
  4. >
  5. Page 4

Blog - strona 4

kiełbaski na grillu

Tradycyjne dania z grilla, które kochają Polacy

Choć moda na dania z grilla przybyła do Polski stosunkowo niedawno, bo dopiero w drugiej połowie lat 90-tych, to nie ulega żadnej wątpliwości, że Polacy

Czytaj więcej »
grill

Grille polecane dla małych biznesów

Grillowanie nie ma w Polsce długiej tradycji, jednak i tak cieszy się ogromną popularnością. Nic dziwnego zatem, że sięgają po tę metodę również firmy działające

Czytaj więcej »
mięso na grillo-wędzarni

Wykorzystanie wędzarni w branży cateringowej

Wędzenie to znana od wieków metoda konserwowania żywności i nadawania jej dodatkowych walorów smakowych. Wykorzystywana jest ona w produkcji szerokiej gamy produktów spożywczych – mięs,

Czytaj więcej »
marynowane mięso w naczyniu żaroodpornym

Jak zdrowo przyrządzać jedzenie na grillu?

Grillowanie cieszy się w Polsce bardzo wysoką popularnością – dla wielu osób to najlepszy sposób spędzania wolnych, letnich wieczorów w towarzystwie bliskich i przyjaciół. Jednocześnie

Czytaj więcej »
mężczyzna przyprawia mięso na grillu

Jakie mięso najlepiej nadaje się na grilla?

Grillowanie to obecnie jeden z najbardziej lubianych sposób spędzania wolnych, letnich wieczór w towarzystwie rodziny oraz przyjaciół. Aby spotkanie było udane, warto przede wszystkim pomyśleć

Czytaj więcej »
stek grillowany

Wykorzystanie grilla przy obsłudze imprez masowych i eventów

Choć grille pojawiły się w Polsce dopiero w latach 90-tych, to dziś już właściwie nie sposób wyobrazić sobie bez nich jakąkolwiek imprezę na świeżym powietrzu

Czytaj więcej »
hamburger

Jakie grille wykorzystuje się w branży gastronomicznej?

Choć historia grilla, który znamy dziś zaczęła się w USA w latach 40-tych, dopiero pół wieku później moda na niego zagościła w Polsce. Dziś grill

Czytaj więcej »
grill na samochodzie

Wykorzystanie grilla przy obsłudze imprez masowych

Choć grille pojawiły się w Polsce dopiero w latach 90-tych, to dziś już właściwie nie sposób wyobrazić sobie bez nich jakąkolwiek imprezę na świeżym powietrzu

Czytaj więcej »
wędzarnia

Jakie atuty mają nowoczesne grillo-wędzarnie?

O grillowaniu często mówi się, że to „polski sport narodowy”. W tym żartobliwym stwierdzeniu jest nieco prawdy, ponieważ w okresie letnim powszechnie wybieranym sposobem spędzania

Czytaj więcej »
grillowanie

Grillowanie a barbecue – czym się różnią te pojęcia?

Grillowanie to w dzisiejszych czasach nieodłączny element polskiej kultury kulinarnej. Gdy tylko dni stają się dłuższe i cieplejsze, Polacy chętnie spotykają się w gronie rodziny

Czytaj więcej »
Strona1 Strona2 Strona3 Strona4 Strona5

Kontakt

  • Cons -Med sp. z o.o
  • Narutowicza 42/1 81-436 Gdynia
  • NIP: PL5862038546
  • tel.kom.: (+ 48) 607 221 623
  • e-mail: lk.smoker@gmail.com
  • facebook.com/zdrowegrillowanie/

Nasi Partnerzy

portal gastronomiczny gastrona.pl
logo
logo
Grillo-wędzarnie SMOKER - Gdynia

© Smoker. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zarządzaj zgodami plików cookie
W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.
Niezbędne Zawsze aktywne
Techniczne i funkcjonalne pliki cookie umożliwiają prawidłowe działanie naszej strony internetowej. Wykorzystujemy je w celu zapewnienia bezpieczeństwa i odpowiedniego wyświetlania strony. Dzięki nim możemy ulepszyć usługi oferowane za jej pośrednictwem, na przykład dostosowując je do wyborów użytkownika. Pliki z tej kategorii umożliwiają także rozpoznanie preferencji użytkownika po powrocie na naszą stronę
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Analityczne
Analityczne pliki cookie zbierają informacje na temat liczby wizyt użytkowników i ich aktywności na naszej stronie internetowej. Dzięki nim możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej strony. Pozwalają nam zobaczyć, w jaki sposób odwiedzający poruszają się po niej i jakimi informacjami są zainteresowani. Dzięki temu możemy lepiej dopasować stronę internetową do potrzeb użytkowników oraz rozwijać naszą ofertę. Wszystkie dane są zbierane i agregowane anonimowo. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookie są wykorzystywane do dostarczania reklam dopasowanych do preferencji użytkownika. Mogą być ustawiane przez nas lub naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony. Umożliwiają rozpoznanie zainteresowań użytkownika oraz wyświetlanie odpowiednich reklam zarówno na naszej stronie, jak i na innych stronach internetowych i platformach społecznościowych. Pliki z tej kategorii pozwalają także na mierzenie skuteczności kampanii marketingowych.
{title} {title} {title}
  • Google MapsGoogle Maps
  • Jesteśmy na FacebookFacebook